Vårt Team

Konsult

Connect

Implementations-/ BI-konsulter

 

Vi utvecklar och designar rapport-, budget- och forecastlösningar för att lösa kundernas behov av rapportering och beslutsstöd.

De flesta av oss har bakgrund inom ekonomi med ett stort intresse för it, eller tvärt om, kommer från en it-bakgrund och har stor förståelse för ekonomi och ekonomiska samband. Kombinationen av IT- och ekonomi är viktig då Exopens kunder oftast är Business Controllers och Ekonomichefer och det är viktigt att vi kan förstå deras verksamhet, utmaningar och behov av nya lösningar. 

Att kunna allt och lite till om Excel är en självklarhet  på vår avdelning eftersom Exopens lösning innebär att kunderna kan vara kvar i sin välbekanta Excelmiljö. Även kunskaper om databaser och SQL är viktigt för oss. Vi är ett sammansvetsat gäng av engagerade och drivna kollegor som gärna delar med oss till varandra av erfarenhet och tips.

Vår vardag är omväxlande och vi oftast ute hos kund på uppdrag men ibland sitter vi inne på kontoret och kopplar upp oss remote mot kunderna.  De flesta uppdragen är mellan 2-10 dagar långa och vi jobbar med allt från stora till mindre och medelstora företag, inom alla branscher, vilket ger en stor variation. Vi följer även med säljarna ut på kundmöten om det behövs, det är ju vi som kan Exopens lösningar allra bäst.

Vill du jobba med oss?

Connecta med oss eller sök en ledig tjänst.

Alla jobb

Epicenter
111 57 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Malmö

United Spaces Malmo
211 19 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på Exopen Systems AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@exopen.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor